Martijn Warnas helpt u graag met uw project. Met meer dan 160 opdrachtgevers per jaar (peiljaar 2012) heeft hij zijn stem inmiddels aan vele honderden producties gegeven.
Hij is de stem van meer dan 200 iCademy cursussen, de 'station voice' van Radio Maqnifique en sprak producties in voor o.a. RTL7, SBS6, RTL4, Landrover, Microsoft, UPC, NUON, NAM, NS, Malmberg, Kenwood, Philips, AC Ryan, Binnenlandse Zaken, de NTR, Teleac, het Cardiocollege, Time2Learn, ClipiDeal, Verzekeruzelf, Playnetic, de BBC-serie 'Verhaal van een Meesterwerk' en nog veel meer bedrijfsvideo's, instructiefilms en commercials, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verder hoort u hem via (letterlijk) honderden telefooncentrales en in de audioboeken 'Overwin Spreekangst' en het kinderboek 'Nadia'.

Voorbeelden van diverse soorten opdrachten

Luister naar een aantal fragmenten van opdrachten voor tevreden klanten. Uw eigen project? Bel of mail voor meer informatie.

Commercial - RTV-campagne Kijkers Opgelet!

klik hier

Radiocommercial - voor Fantime.nl

klik hier

Cursusmateriaal
Audioversie van het boek 'Overwin Spreekangst'

klik hier

Audiocursussen
Diverse onderwerpen voor Time2Learn.nl, meer dan 90 cursussen voor iCademy.nl.

klik hier

Kinderboek 'Nadia'
Audioversie bij dit geïllustreerde kinderboek

klik hier

Martijn in de studio

Vraag informatie of een offerte!

Natuurlijk mag u meteen bellen (06-27521365, 7 dagen per week tot 21:00), maar mailen is ook prima. Gebruik dan dit formulier:


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com